Werken bij Codator

Wij zijn gedreven, innovatief en we willen vooruit. Wij steken juridische hulp is een nieuw jasje en wij geven elke dag alles om het recht toegankelijk te maken. Voor iedereen.

 

Wat maakt ons tot wie we zijn

We typeren onze manier van werken als informeel professioneel. Onze klanten ervaren een warme en deskundige betrokkenheid, omdat wij met passie en plezier samenwerken. Maar we geloven dat dat in normale mensen taal kan in plaats van met dure woorden en moeilijk jargon.

Wij geven iedereen de ruimte én de verantwoordelijkheid om op authentieke wijze ambitieus te zijn. Je bent hierbij volledig autonoom in de invulling van zowel je functie, als je persoonlijke ontwikkeling. Wij houden ervan om dingen simpel te maken en gewoon te gaan doen. Zo leren we snel en creëren de successen die we vervolgens samen kunnen vieren.

Vacatures

Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment open hebben staan. 

Digital Performance Marketeer

Ben jij expert in het neerzetten van goed converterende campagnes? Ben je ondernemend, hou je van zelfstandigheid en vrijheid in het uitvoeren van je werk? Ben je goed met cijfers en resultaatgericht? Zet de volgende stap in je carrière en kom werken bij een Scale Up die Champions League speelt in de digitale marketing.

Stage Dossier Management

Op de afdeling Dossier Management zijn een drietal van onze scheidingsbegeleiders dagelijks bezig met de begeleiding van het echtscheidingstraject. Denk hierbij in de kern aan het voeren van videogesprekken met cliënten. Als stagiaire bied je ondersteuning van aan het team als geheel en meer specifiek aan jouw stagebegeleider.

Juridisch Commercieel Werkstudent

Vrijwel altijd is ons eerste contactmoment met klanten online; klanten komen met hun juridische vraag terecht op een van onze websites. Vanuit het bezoek aan onze website nemen zij voor nadere informatie contact met jou op, via telefoon, e-mail of chat. Jij analyseert de vraag en adviseert de klant.

Teamlead Legal

Wij zijn op zoek naar iemand met een juridische achtergrond of sterke affiniteit met het personen- en familierecht. Daarnaast heb je ervaring met het aansturen en coachen van teams. Jouw rol is meewerkend teamlead. Naast het aansturen van de teams werk je mee binnen het Judex Legal team van paralegals.

Werkstudent Servicedesk Scheiden

De functie op de servicedesk is een combinatie van sales, eerstelijns advies en klantenservice. Naast dat je de situatie van de klant snel en goed analyseert, geef je ze een vertrouwd gevoel en voorzie je de klant van advies over welke vorm van onze dienstverlening het beste bij de situatie van de klant past. 

Stage Judex Legal

Als stagiaire zal je als ondersteuning van ons team van 5 paralegals aan de slag gaan. Zij zijn de onmisbare schakel tussen enerzijds de dossiermanager- die de scheiding inhoudelijk behandelt- en anderzijds de administratieve afhandeling van de scheiding door de advocaat.

Werkstudent Paralegal

In deze functie fungeer jij als onmisbare schakel tussen enerzijds de dossiermanager -die de scheiding inhoudelijk behandelt – en de verdere administratieve afhandeling van de scheiding anderzijds. Hiervoor heb je contact met zowel de dossiermanager als advocaat om het dossier op de juiste wijze af te ronden.

Paralegal personen- en familierecht

In deze functie fungeer jij als onmisbare schakel tussen enerzijds de dossiermanager -die de scheiding inhoudelijk behandelt – en de verdere administratieve afhandeling van de scheiding anderzijds. Hiervoor heb je contact met zowel de dossiermanager als advocaat om het dossier op de juiste wijze af te ronden.

Neem contact op!

Wil je meer informatie over samenwerken met ons of over onze vacatures, neem dan contact op.

Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht

+31 30 774 0634

info@codator.net

Stuur ons een bericht

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.