Werken bij Codator

Wij zijn gedreven, innovatief en we willen vooruit. Wij steken juridische hulp is een nieuw jasje en wij geven elke dag alles om het recht toegankelijk te maken. Voor iedereen.

 

Wat maakt ons tot wie we zijn

We typeren onze manier van werken als informeel professioneel. Onze klanten ervaren een warme en deskundige betrokkenheid, omdat wij met passie en plezier samenwerken. Maar we geloven dat dat in normale mensen taal kan in plaats van met dure woorden en moeilijk jargon.

Wij geven iedereen de ruimte én de verantwoordelijkheid om op authentieke wijze ambitieus te zijn. Je bent hierbij volledig autonoom in de invulling van zowel je functie, als je persoonlijke ontwikkeling. Wij houden ervan om dingen simpel te maken en gewoon te gaan doen. Zo leren we snel en creëren de successen die we vervolgens samen kunnen vieren.

Vacatures

Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment open hebben staan. 

Juridisch Commercieel Werkstudent

Vrijwel altijd is ons eerste contactmoment met klanten online; klanten komen met hun juridische vraag terecht op een van onze websites. Vanuit het bezoek aan onze website nemen zij voor nadere informatie contact met jou op, via telefoon, e-mail of chat. Jij analyseert de vraag en adviseert de klant.

Teamlead Legal

Wij zijn op zoek naar iemand met een juridische achtergrond of sterke affiniteit met het personen- en familierecht. Daarnaast heb je ervaring met het aansturen en coachen van teams. Jouw rol is meewerkend teamlead. Naast het aansturen van de teams werk je mee binnen het Judex Legal team van paralegals.

Werkstudent Servicedesk Scheiden

De functie op de servicedesk is een combinatie van sales, eerstelijns advies en klantenservice. Naast dat je de situatie van de klant snel en goed analyseert, geef je ze een vertrouwd gevoel en voorzie je de klant van advies over welke vorm van onze dienstverlening het beste bij de situatie van de klant past. 

Paralegal personen- en familierecht

In deze functie fungeer jij als onmisbare schakel tussen enerzijds de dossiermanager -die de scheiding inhoudelijk behandelt – en de verdere administratieve afhandeling van de scheiding anderzijds. Hiervoor heb je contact met zowel de dossiermanager als advocaat om het dossier op de juiste wijze af te ronden.

Junior Belastingadviseur/ Fiscaal Werkstudent

Als junior belastingadviseur werk je in een team dat klanten adviseert over de fiscale gevolgen van de scheiding. Daarnaast verzorgen wij de aangifte Inkomstenbelasting over het jaar van scheiding en vragen wij, indien van toepassing, de toeslagen aan. 

CRO Specialist

Als CRO specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van ons CRO programma. Vanwege de diversiteit aan producten binnen Codator, kun je aan verschillende websites werken. Je ontwikkelt en beheert onze measurement en analyse-systemen.

Neem contact op!

Wil je meer informatie over samenwerken met ons of over onze vacatures, neem dan contact op.

Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht

+31 30 774 0634

info@codator.net

Stuur ons een bericht

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.