Werken bij Codator

Wij zijn gedreven, innovatief en we willen vooruit. Wij steken juridische hulp is een nieuw jasje en wij geven elke dag alles om het recht toegankelijk te maken. Voor iedereen.

 

Wat maakt ons tot wie we zijn

We typeren onze manier van werken als informeel professioneel. Onze klanten ervaren een warme en deskundige betrokkenheid, omdat wij met passie en plezier samenwerken. We geloven dat dit in normale mensen taal kan in plaats van met dure woorden en moeilijk jargon.

Wij geven iedereen de ruimte én de verantwoordelijkheid om op authentieke wijze ambitieus te zijn. Je bent hierbij volledig autonoom in de invulling van zowel je functie, als je persoonlijke ontwikkeling. Wij houden ervan om dingen simpel te maken en gewoon te gaan doen. Zo leren we snel en creëren de successen die we vervolgens samen kunnen vieren.

Vacatures

Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment open hebben staan. 

Community Manager

Als Community Manager is het jouw missie om het netwerk aan mediators te onderhouden en de verbinding te leggen met Codator. Dit doe je door nieuwe mediators aan te trekken en te enthousiasmeren voor een samenwerking maar tevens door kennis met ze te delen. 

Stage Judex Legal

Als stagiaire zal je als ondersteuning van ons team van 5 paralegals aan de slag gaan. Zij zijn de onmisbare schakel tussen enerzijds de dossiermanager- die de scheiding inhoudelijk behandelt- en anderzijds de administratieve afhandeling van de scheiding door de advocaat.

Paralegal personen- en familierecht

In deze functie fungeer jij als onmisbare schakel tussen enerzijds de dossiermanager -die de scheiding inhoudelijk behandelt – en de verdere administratieve afhandeling van de scheiding anderzijds. Hiervoor heb je contact met zowel de dossiermanager als advocaat om het dossier op de juiste wijze af te ronden.

Stage Dossier Management

Op de afdeling Dossier Management zijn een drietal van onze scheidingsbegeleiders dagelijks bezig met de begeleiding van het echtscheidingstraject. Denk hierbij in de kern aan het voeren van videogesprekken met cliënten. Als stagiaire bied je ondersteuning van aan het team als geheel en meer specifiek aan jouw stagebegeleider.

Junior Belastingadviseur / Fiscaal Werkstudent

Als junior belastingadviseur werk je in een team dat klanten adviseert over de fiscale gevolgen van de scheiding. Daarnaast verzorgen wij de aangifte Inkomstenbelasting over het jaar van scheiding en vragen wij, indien van toepassing, de toeslagen aan.

Digital Performance Marketeer

Ben jij expert in het neerzetten van goed converterende campagnes? Ben je ondernemend, hou je van zelfstandigheid en vrijheid in het uitvoeren van je werk? Ben je goed met cijfers en resultaatgericht? Zet de volgende stap in je carrière en kom werken bij een Scale Up die Champions League speelt in de digitale marketing.

Neem contact op!

Wil je meer informatie over samenwerken met ons of over onze vacatures, neem dan contact op.

Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht

+31 30 774 0634

info@codator.net

Stuur ons een bericht

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.