Over Codator

Ons doel is om juridische dienstverlening voor consumenten zó goed te maken, dat klanten vanzelf ambassadeur worden.

Juridische hulp sinds 2015

Wat ons uniek maakt, is dat wij van oorsprong geen juridische speler zijn, maar groot zijn geworden in digitale marketing. Onze kracht ligt in een ecosysteem van websites.

Acquisitie

Het verkeer op onze websites groeit doordat we weten waar de behoefte ligt

Engagement

Op onze platformen gaan wij in gesprek met onze bezoekers

Conversie

Met onze passende dienstverlening maken wij van bezoekers klanten

Juridische dienstverlening voor consumenten zó goed maken, dat klanten vanzelf ambassadeur worden.

Iedereen die te maken heeft gehad met juridisch probleem weet hoe lastig het is om goed juridisch ontzorgd te worden, laat staan tegen een betaalbare prijs. Dat kan en moet veel beter.

Onze missie

Met een enthousiast en deskundig team werken wij elke dag aan het toegankelijk maken van het recht. Wij zorgen voor een fantastische klantervaring, terwijl de juridische back-end wordt geautomatiseerd in een online platform. Het is niet leuk wanneer er juridische hulp nodig is en juist daarom is het belangrijk dat de dienstverlening niet alleen deskundig, maar ook menselijk en betaalbaar is. De klantervaring staat bij ons dus altijd centraal.

Klantwaardering

Scheidingen per jaar

Dit zeggen onze mensen

“Het tofste aan Codator, naast de positieve sfeer en de kans om nieuwe dingen te doen, is dat ze de werknemers echt centraal stellen. Bij veel bedrijven zijn dit slechts woorden, maar bij Codator heb ik gezien, én ondervonden, dat dit bedrijf dus wel dingen mogelijk maakt, zelfs als dat moeilijk is.”

Daniël Nieuwendijk

Product Owner

“We zijn een volwassen start-up die de omschakeling aan het maken is naar scale-up. Binnen onze cultuur staat de klantervaring centraal. De sfeer is ontspannen maar gefocust met het teambelang hoog in het vaandel. Alles draait om slim werken, nieuwe dingen proberen en successen samen vieren.”

Sebastiaan Ratha

CEO