Codator Professionals

Elke scheiding in deskundige handen

Elke scheiding in deskundige handen.

Via ons platform helpen wij ruim 2000 scheidende koppels per jaar met de afwikkeling van hun scheiding. En naar tevredenheid, met een gemiddelde klantbeoordeling van 9.2.

Ontzorging is waar wij voor staan

Zowel voor de klant als voor de professionals met wie wij werken willen wij het proces zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat betekent dat wij de klant en professional zoveel mogelijk ontzorgen als het gaat over papierwerk, administratie, facturatie, rechtsgang etc. De professional ontfermt zich over de klant en de inhoudelijke gesprekken en afspraken rondom de scheiding. Wij regelen de rest. Tot en met het indienen van het dossier bij de rechtbank en de inschrijving bij de gemeente.

Samenwerken?

Voor onze klanten willen wij een rijk, landelijk dekkend netwerk van professionals kunnen aanbieden. Daarom gaan wij steeds nieuwe samenwerkingen aan met gecertificeerde professionals aan wie wij onze klanten kunnen koppelen. Zowel online als offline.

Heb je ruimte in jouw praktijk voor meer dossiers? Wil je via onze kanalen zichtbaar en vindbaar worden voor klanten? Neem gerust contact met ons op om eens te praten over een samenwerking!

Volg ons op Instagram

Neem contact op!

Wil je meer informatie over samenwerken met ons of over onze vacatures, neem dan contact op.

Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht

+31 30 774 0634

info@codator.net

Stuur ons een bericht

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.